Contact

Amibian © Gunnar Kristjánsson 2019

Amiga is copyrighted by Amiga Inc. Kickstarts are copyrighted by Cloanto Inc.

No copyrighted material is found in Amibian.

jnjgerth
Mar 17

Issues

6 comments

Running a setup with 3.1.4 and the newest 68040.library. bsdsocket.library emulation enabled. Starting AWeb Max results in the emulator closing out to the menu every time I direct it to a web site.

 

Second issue, ViNCed doesn't work. It installs without issue but when started there's a blank window that vanishes the instant you click on the desktop.

Phalkon13
Mar 18

What version 3.1.4 ROMs are you using, and are you matching the Amiga hardware? Also, have you tried iBrowse to see if it might just not like AWeb?

jnjgerth
Mar 18

A1200 3.1.4. As for iBrowse I have no keyfile. I've also noticed installer issues in 3.1.4 A1200 rom on every form of UAE there is. Neither NewIcons nor MUI will install, the installers error out with "file not found" errors.

Phalkon13
Mar 18

Damn... Sadly, I do not believe Gunner is actively supporting this project anymore (last messages from him were from over a year ago) so the only think you can really try at this point is updating the Amiberry build manually.

Gunnar
Mar 31

Ive been working on a new version. Its almost ready. 😉

Phalkon13
Apr 3

Gunnar, great to hear!!! I ended up finding another post that someone noted you are much more active on the Facebook page, so we were looking there. Can't wait to see the new version, and thank you very much for actively working when you can!

crossconnect4u
Oct 2

i have had the beta do the same to me on a 3B with normal kickstart 3.1. After the AWeb crash I had lots of problems, but it did actually work at first and get on the web.

New Posts
  • ralfmikuteit
    Oct 2

    Hello, When i installed AMibian to SD, The Rasperry 4 is not booting. What can i do?
  • tc.bednarz
    Oct 14

    I created a new Hardfile with the emulator. I mounted the hardfile as UAE and as IDE drive but HDToolBox can‘t find a Harddrive and no harddrive shows on the workbench screen
  • raoulangel
    Sep 28

    Hi! I've written about this before but I think I have been dancing around the issue.. to be more specific... I would like to emulate an Amiga 2000, with the ability to use Video Toaster and run Lightwave. (That probably isn't emulated yet but I want the config to have the ability) Obviously 640 x 400 is not the resolution for that, and I have seen much better. How do I do this? Does anyone have an image configured I could use? Thanks!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now